Футболісти олімпійської збірної України. Джерело: УАФ

Україна — Аргентина вирішальний матч групового етапу Олімпіади-2024: де та коли дивитись

У вівторок, 30 липня, у французькому Ліоні на стадіоні "Парк Олімпік Ліонне" у межах третього туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади-2024 олімпійська збірна України зіграє проти команди з Аргентини. Цей матч стане вирішальним для команд.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня". 

Підопічні Руслана Ротаня у першому матчі поступилася Іраку (1:2), а у другому у меншості обіграли Марокко (2:1). Водночас аргентинці поступились (1:2) у скандальному матчі з Марокко, але обіграли Ірак з рахунком (3:1).

Матч між збірною України та командою з Аргентини стартує о 18:00 за київським часом. Транслювати гру будуть на регіональних телеканалах "Суспільного" на всіх платформах, а також на сайті та каналі "Суспільне Спорт". Також можна буде послухати радіотрансляцію матчу в ефірі "Радіо Промінь".

Так, після завершення двох турів усі чотири команди в групі мають у своєму активі по три очки. Перемога гарантує українській збірній вихід у плей-оф, але навіть нічия за певних розкладів може влаштувати Україну. Зазначимо, що тренером аргентинської збірної є відомий екс-футболіст Хав'єр Маскерано, який грав за каталонський гранд "Барселона". 

Олімпіада-2024 футбол

Турнірна таблиця. Джерело: соцмережі

Нагадаємо, що в п’ятницю, 26 липня, відбулася церемонія відкриття Олімпійських ігор. Вона стартувала о 20:30 за київським часом. Уперше в історії вона відбулася не на стадіоні, а на річці Сена, якою пройшли кораблі з командами.
 
Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 30.07.2024 11:34