Рустем Умєров. Джерело: Facebook

Україна готує відповідь на масовану атаку рашистів: Умєров назвав одну її особливість

Україна готується відповісти Росії на масований обстріл у понеділок, 26 серпня. Внаслідок цієї атаки загинули та постраждали мирні мешканці.

Про це заявив міністр оборони України Рустем Умєров, який залишив відповідний допис на своїй сторінці у Facebook.

"Цієї ночі Росія знову вдарила по наших містах. Постраждали мирні люди, зруйновані домівки, порушена критична інфраструктура", — зазначив він.

За словами міністра, це ще раз доводить, що для перемоги нам потрібні далекобійні можливості та зняття обмежень на удари по військових об'єктах ворога.

Він запевнив, що Україна готує свої відповіді. Однією з її особливостей міністр оборони України назвав зброю власного виробництва, яку Україна може успішно використати проти російських агресорів.

"Глибокі співчуття родинам загиблих. Разом ми вистоїмо та переможемо. Слава Україні!" — підсумував Ркстем Умєров.

Раніше президент Володимир Зеленський, коментуючи сьогоднішній обстріл України, заявив у своїх соціальних мережах: світ має зрозуміти, що не може бути в Україні обмежень у далекобійності, коли в терористів немає таких обмежень. Адже відсутність твердих рішень спонукає рашистів до подальших злочинних дій.

Нагадаємо, що під час сьогоднішньої атаки один з ударів російські окупанти завдали по Київській гідроелектростанції у Вишгороді. Однак, за твердженнями фахівців, загрози прориву греблі наразі немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2024 14:56