Фото ілюстративне. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

Україна відзначає День морської піхоти: Зеленський і Сирський привітали незламних воїнів (фото)

День морської піхоти в Україні відзначають 23 травня. У цій війні — і з 2014 року, і після 24 лютого — наші морпіхи демонструють справжній героїзм і стійкість.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, залишивши допис у своїх соціальних мережах.

"Це сильні й одні з найбільш результативних воїнів, які проявляють справжній український характер і часто принципово змінюють ситуацію на полі бою на користь України. Дякую всім підрозділам морської піхоти, які бʼються заради нашої держави та роблять усе, щоб наблизити українську перемогу! Слава українським морським піхотинцям!" – написав він.

Своєю чергою, до привітань українським морським піхотинцям приєднався й головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

"Вірний завжди!" — щохвилини в жорстких боях ви стверджуєте гасло морпіхів. Вірний своїй країні, вірний своєму народові, вірний бойовому побратиму. Тисячі знищених підрозділами морської піхоти загарбників — найкраще тому свідчення. Ви не тільки захищаєте нашу землю, але й демонструєте світові, що Україна — непереможна. Ваша мужність і професіоналізм викликають гордість і вдячність у серцях кожного українця. Ви — ті, хто першими йдуть у бій, хто зупиняє ворога і дає нам надію на мирне майбутнє", — цитує його слова Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що 6 травня в Україні відзначали День піхоти. Президент України Володимир Зеленський тоді звернувся до воїнів, які виконують найскладніші завдання на фронті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.05.2024 09:18