Фото: Офіс президента

"Україна вже має можливості знищити ворога": Залужний зробив рішучу заяву

Валерій Залужний переконаний, що в України вже є можливості знищити ворога і забезпечити існування державності. Для цього нашій державі необхідно скористатись відповідним моментом.

Про це йдеться в інтерв'ю генерала Залужного виданню CNN. За словами військового, у 2024 році Україна повинна зосередити основні зусилля на трьох напрямках.

"Створення системи забезпечення наших Збройних сил високотехнологічними засобами. Представляємо нову філософію навчання та ведення війни, яка враховує обмеження щодо ресурсів і способи їх використання. І якомога швидше освоєння нових бойових можливостей", — сказав він.

Головком також наголосив, що Україна вже має можливості знищити ворога і забезпечити існування державності.

"Нашою метою має бути скористатись моментом — максимально накопичити новітні бойові можливості, які дозволять залучити менше ресурсів для завдавання максимальної шкоди ворогу, припинити агресію та захистити від неї Україну в майбутньому", — додав Валерій Залужний.

Варто зазначити, що 29 січня на Банковій відбулася резонансна зустріч щодо відставки головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Крім самого генерала, були присутні президент Володимир Зеленський і міністр оборони Рустем Умєров.

Нагадаємо, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний після вкидів про нібито свою відставку опублікував спільне фото з начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.02.2024 20:20