Фото: Instagram Андрія Луніна

Українцю Луніну пророкують лаву запасних "Реала" в другій частині сезону: подробиці

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті не буде довіряти українському голкіперу Андрію Луніну місце в основному складі "вершкових". На цій позиції буде домінувати конкурент нашого земляка Кепа Аррісабалага.

Про це повідомляє "Футбол 24" з посиланням на джерело в особі інсайдера Relevo Серхіо Сантоса.

За даними джерела, іспанець Аррісабалага стоятиме у воротах у наступній грі команди проти "Мальорки", що відбудеться 3 січня. Інсайдер повідомив, що рішення щодо майбутнього Кепи в мадридському клубі буде ухвалене за підсумками його виступів у найближчі місяці.

Раніше повідомлялось, що Андрій Лунін може продовжити футбольну кар'єру в чемпіонаті Англії. Він зацікавив два клуби Прем'єр-ліги.

Статистика голкіперів "Реала"

Андрій Лунін цього сезону провів дев'ять матчів за "Реал" (чотири "сухих"), в яких пропустив шість голів. На рахунку Кепи 14 ігор (шість матчів "на нуль") та 12 пропущених м’ячів.

Також стало відомо, що контракт голкіпера "Реала" Андрія Луніна не завершується влітку 2024 року. Українець таємно перепідписав угоду з мадридським клубом.

Нагадаємо, на початку листопада до команди тижня у Лізі чемпіонів за версією УЄФА увійшли український голкіпер "Реала" Андрій Лунін та грузинський захисник "Шахтаря" Гіоргі Гочолейшвілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.12.2023 22:41