Фото: Instagram Хижняка

Українець Хижняк — чемпіон Європейських ігор з боксу: кого побив у фіналі

У суботу, 1 липня, український боксер Олександр Хижняк здобув золото у фіналі Європейських ігор. Змагання відбувались у Кракові.

Суперником українця в фіналі став хорват Габріель Веочич, якого Хижняк переміг достроково у другому раунді. Наш земляк виступає у ваговій категорії до 80 кг: для України це 20-те золото Європейських ігор.

Варто відзначити, що Хижняк вже здобув олімпійську ліцензію на Ігри-2024 в Парижі.

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик вже у грудні 2023 року може вийти в ринг з хорватським бійцем Філіпом Хрговичем. Це станеться у разі відмови Тайсона Ф'юрі від бою з українським супертяжем.

Своєю чергою промоутер Френк Воррен підтвердив, що бій Усик — Ф’юрі не відбудеться в грудні. 26 серпня українець має боксувати з Даніелем Дюбуа.

Раніше чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів про скасування бою з Тайсоном Ф’юрі. Поєдинок не відбувся через "жадібність" британського боксера.

Також обов'язковий претендент WBA Даніель Дюбуа прокоментував можливий бій проти українця Олександра Усика. WBA зобов'язала боксерів розпочати переговори про захист титулу, яким володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.07.2023 10:51