Андрій Лунін. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Українець Лунін визначився зі своїм майбутнім у "Реалі"

Український голкіпер Андрій Лунін та мадридський "Реал" досягли угоди про продовження контракту воротаря на наступні чотири сезони — до червня 2028 року. Переговори досягли кульмінації після кількох тижнів сумнівів та невідомості щодо майбутнього Луніна, контракт з яким закінчився 30 червня 2025 року. 

Про це повідомляє Marca.

Фактично воротар в інтерв'ю виданню залишив прочиненими двері щодо свого можливого відходу до свого бажання більшу присутність у стартовому складі. Сумніви розвіялися з підписанням нового контракту, про який буде оголошено вже цього тижня.

Таким чином, "Реал" прояснює проблему, яка могла виникнути протягом усього сезону. Це правда, що протягом усього літа у Вальдебебасі було ясно, що позиція воротаря не вимагатиме жодних витрат. Якби Лунін вніс пропозицію, як обговорювалося, вона була б вивчена, і відповідальним за його посаду був би Кепа Аррісабалага, який нарешті підписав контракт із "Борнмутом".

Лунін відклав продовження, запропоноване тоді керівництвом клубу, через занепокоєння, яке він відчував з приводу хвилин, які він мав провести цього сезону. Про цю невизначеність його агент Хорхе Мендес повідомив "Реалу", але після довгих роздумів клуб вирішив прийняти та взяти на себе завдання зіграти кілька хвилин із Тібо Куртуа.

Сумніви воротаря були пов'язані з хвилинами та його присутністю у воротах, адже Куртуа вже наприкінці минулого сезону показав, що повернувся. Лунін знає, що стартовим гравцем є і буде бельгієць, доки він перебуває в ідеальній формі.

Раніше з'явилась інформація, що Андрій Лунін розмірковує про своє майбутнє в мадридському "Реалі". У нашого земляка була пропозиція від клубу англійської Прем'єр-ліги, а саме від лондонського "Арсеналу".

Також повідомлялось, що чинний чемпіон англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" вивчатиме трансферний ринок у пошуках підкріплення для консолідації свого спортивного проекту. Наставник "містян" Хосеп Гвардіола зацікавлений у трансфері голкіпера "Реала" Андрія Луніна, який міг замінити на цій позиції Едерсона Мораеса.

Нагадаємо, партнер Андрія Луніна по мадридському "Реалу" Тібо Куртуа підтримав українця після програного поєдинку зі збірною Румунії (0:3) на чемпіонаті Європи. У цій грі нашого воротаря можна звинуватити у невпевнених діях у двох перших пропущених голах команди.

Своєю чергою агент Андрія Луніна Жорже Мендеш намагався переконати воротаря залишити "Реал Мадрид" цього літа. В українця мало шансів вибороти місце в основі іспанського гранда.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.09.2024 07:01