Фото: Instagram Мудрика

Українець Мудрик був близький до переходу в німецький гранд: чому трансфер зірвався

Під час зимового трансферного вікна німецька "Баварія" розглядала варіант з підписанням українського хавбека "Челсі" Михайла Мудрика. У підсумку гранд підписав іншого гравця з чемпіонату Іспанії.

Про це повідомляє The Athletic.

За даними джерела, мюнхенці під кінець січня активно шукали нового атакувального гравця через серйозну травму у Кінгслі Комана. Також "Баварія" розглядала можливу оренду 23-річного українця, але згодом від цієї ідеї відмовилась.

У підсумку німець просто домовився з "Гранадою" про перехід Браяна Сарагоси у січні — раніше вже була укладена угода щодо його переходу влітку.

"Челсі" купив Мудрика у донецького "Шахтаря" минулої зими за 70+30 мільйонів євро. З того часу він провів 41 матч, відзначившись чотирма голами та чотирма гольовими передачами. В останніх 10 іграх він лише двічі вийшов у стартовому складі лондонців.

Нагадаємо, півзахисник "Челсі" та збірної України Михайло Мудрик отримав нагороду найкращого гравця 1/4 фіналу Кубка англійської ліги. Футболіст відмінно проявив себе у матчі з "Ньюкаслом".

Раніше повідомлялось, що донецький "Шахтар" здійснив перший футбольний трансфер під час зимової паузи в чемпіонаті. Контракт із донецьким клубом підписав фланговий нападник Кевін.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.02.2024 18:07