Фото: Instagram Мудрика

Українець Мудрик забив "Лідсу" в Кубку Англії (відео)

Український хавбек лондонського "Челсі" Михайло Мудрик забив гол у матчі 1/8 фіналу Кубка Англії проти "Лідса". Клуб нашого земляка пройшов у наступний раунд змагань, здобувши важку перемогу з рахунком 3:2.

Михайло забив другий гол "Челсі" у поєдинку — він зробив рахунок 2:1 на користь лондонців. Українець відзначився забитим м'ячем на 37-й хвилині з асисту Рахіма Стерлінга. До цього у "Челсі" відзначився Ніколя Джексон.

Переможний гол "пенсіонерів" забив на додаткових хвилинах матчу Конор Галлагер, після чого головний тренер "Челсі" одразу замінив Михайла Мудрика.

Хавбек провів 27-й матч у поточному сезоні за "синіх" в усіх турнірах. В його активі п'ять голів та дві гольові передачі.

Нагадаємо, півзахисник "Челсі" та збірної України Михайло Мудрик отримав нагороду найкращого гравця 1/4 фіналу Кубка англійської ліги. Футболіст відмінно проявив себе у матчі з "Ньюкаслом".

Раніше повідомлялось, що під час зимового трансферного вікна німецька "Баварія" розглядала варіант з підписанням українського хавбека "Челсі" Михайла Мудрика. У підсумку гранд підписав іншого гравця з чемпіонату Іспанії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.02.2024 23:51