Фото: УАФ

Українська "молодіжка" втратила перемогу у матчі з іспанцями на Євро-2023: яке місце посіли в групі

Щойно завершився третій матч збірної України U-21 у рамках групового етапу молодіжного чемпіонату Європи-2023. Наша "молодіжка" зіграла внічию з іспанськими однолітками.

Обидві збірні ще у минулому турі достроково вишли у 1/4 фіналу, але основна боротьба точилася за лідерство в групі "В". У підсумку наша команда посіла другу сходинку у квартеті.

Іспанія U-21 — Україна U-21 2:2

Іспанія U-21: Агірресабала (Роман 46), Санчес, Хіла, Гільямон, Мартiнес, Бернабе, Сансет (Руїс 64), Рікельме, Орос, Барренечеа, Камельо (Бланко 63).

Україна U-21: Нещерет, Вівчаренко (Сич 46), Сирота, Салюк, Лях, Желізко, Брагару (Кащук 63), Криськів (Бражко 63), Очеретько, Назаренко, В'юнник.

Голи: Желізко, 49 (аг), Руїс, 90 — В'юнник, 43, Судаков, 81 (пен).

Попередження: Криськів, 7.

Переможець матчу в наступному раунді зіграє зі збірною, яка посяде другу сходинку у групі "D" (Франція, Швейцарія, Норвегія та Італія). Чвертьфінальні поєдинки відбудуться 1 та 2 липня.

Турнірна таблиця: UEFA

Нагадаємо, у першому турі українці перемогли хорватів з рахунком 2:0, а далі мінімально переграли господарів турніру — румунів, з рахунком 1:0. Це дало "синьо-жовтим" за тур до фінішу групової стадії вийти у плей-оф.

Раніше стали відомі подробиці інциденту, який трапився у матчі другого туру молодіжного Євро-2023, в якому збірна України грала проти Румунії (1:0). Гравець збірної України Владислав Ванат отримав червону картку через поштовх гравця суперників. Згодом стало відомо, що румунський футболіст підло провокував Ваната.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.06.2023 23:49