Фото: Маріанна Буданова. Джерело: соцмережі

Українська розвідка знає, хто отруїв дружину Буданова: голова ГУР натякнув на контрдії в Росії

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов запевнив, що знає, хто стоїть за отруєнням його дружини Маріанни. Він натякнув, що Україна може вдатися до контрдій на російській території.

Про це Кирило Буданов сказав в інтерв'ю французькому виданню Liberation.

"Моїй дружині вже краще. Оскільки я не вживав отрути, то мені важко сказати, чи був це замах на моє життя. Але я вже пережив багато замахів і, напевно, переживу ще багато. Я думаю, що найближчим часом ви побачите відповідні дії на російській території, і всі це зрозуміють", — зазначив він.

На запитання, чи знає він, хто несе відповідальність за це отруєння, Буданов лаконічно відповів: "Звичайно, знаю!".

Як відомо, 28 листопада 2023 року в дружини начальника ГУР Кирила Буданова Маріанни діагностували отруєння важкими металами. Зазначалося, що вона жива та пройшла перший етап лікування.

Пізніше представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що ця інформація відповідає дійсності. Буданову та кількох співробітників ГУР отруїли миш’яком і ртуттю.

Нагадаємо, на початку грудня стало відомо, що дружина очільника Головного управління розвідки Міноборони України Маріанна Буданова й офіцери відомства пройшли лікування в українській клініці після отруєння. На той момент усі постраждалі почувалися добре.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.02.2024 13:59