Дружина Кирила Буданова Маріанна. Фото зі соцмереж

Як почувається дружина Буданова після отруєння: заява представника розвідки

Дружина глави Головного управління розвідки Міноборони України Маріанна Буданова та офіцери відомства пройшли лікування в українській клініці після отруєння. Наразі усі постраждалі почуваються добре.

Таку заяву в ефірі телемарафону зробив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

"Стан здоров'я зараз задовільний пройдений курс лікування в українській клініці й завдяки, тому що вчасно звернулись і зреагували, завдяки професійності українських лікарів", — сказав він.

Юсов також запевнив, що зараз з постраждалими все добре, але надалі буде продовжений медичний нагляд, регулярні обстеження.

"Це складні такі випадки та потребують постійного спостереження, сподіваємося що нічого не загрожує", — додав представник розвідки.

Також Андрій Юсов повідомив, що зараз триває внутрішнє розслідування, ним займається підрозділ власної безпеки Головного управління розвідки Міноборони України та цим питанням ретельно займаються спеціалісти.

Раніше повідомлялось, що Маріанну Буданову отруїли важкими металами. Вона, ймовірно, прийняла отруту разом з їжею.

Нагадаємо, раніше очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповідав, що Росія неодноразово готувала замахи президента України Володимира Зеленського. Глава держави є для Кремля "бажаною ціллю".

Своєю чергою видання Politico поширило інформацію про те, що Україна начебто має план на випадок можливої ліквідації президента Володимира Зеленського під час війни. У статті зазначають, що ця подія стала б психологічним шоком, але на обороні країни жодним чином не позначилась би. Видання стверджує, що російські законодавці та ультранаціоналістичні військові блогери хочуть смерті Зеленського. Водночас вказується, що на українського президента здійснили вже низку замахів, але усі їх вдалося попередити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.12.2023 21:15