Фото: Telegram "АТЕШ"

Українські партизани виявили важливу базу окупантів у Криму: обіцяють її знищити (мапа)

Партизани з руху "АТЕШ" виявили базу паливно-мастильних матеріалів росіян в окупованому Криму. Рашисти використовують їх для заправки своєї бойової авіації.

Про це йдеться у Telegram "АТЕШ", який є військовим рухом українців та кримських татар.

Зазначається, що агенти виявили місце дислокації бази паливно-мастильних матеріалів противника. Також розвідано точну кількість чинних заправних цистерн та "Кразів" з авіапальним: окупанти використовують їх для заправки своєї бойової авіації, розташованої на військовому аеродромі "Кача" (в/ч 49311).

"Проблеми з паливом на всьому півострові вже стали помітними. росіяни повинні втратити можливість заправляти свою авіаційну та наземну техніку. Вказаний об'єкт буде вражений, як будь-яка інша військова інфраструктура окупантів!" — йдеться у повідомленні партизанів.

Нагадаємо, раніше рух "Атеш" зафіксував у Криму переміщення російської техніки. Окупанти звозять техніку у бік Керчі, адже окупанти страждають від браку техніки на фронті. Це спричинено успіхами Збройних сил України на фронті та чималими втратами у ворога.

Також повідомлялось, що в Євпаторії, російські окупанти розпочали знімати свої герби з місцевих військкоматів. За даними "АТЕШ", це робиться через побоювання, що місцеве населення розпочне палити їх після початку мобілізації, і вони якось намагаються їх приховати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2023 17:50