"Азовці" в Серебрянському лісництві. Скріншот із відео

Українські воїни провели атаку в Серебрянському лісі: "Азов" повідомив, на скільки кілометрів просунулися вперед

Українські військові вдалися до наступальних дій у районі Серебрянського лісництва. Наші захисники досягнули успіху та просунулися вперед на декілька кілометрів.

Про це повідомила прес-служба "Азова". Там зазначили, що в наступальній операції брали участь 12 бригада спеціального призначення "Азов" спільно з Першою бригадою оперативного призначення "Буревій" Національної гвардії. Це відбулося ще 21 квітня.

"У результаті спільних дій підрозділи бригад просунулись на один кілометр у глибину та на два кілометри на лінії фронту, чим завершили один з етапів наступальних дій на своєму напрямку", — йдеться у повідомленні.

В "Азові" закликали ЗМІ та суспільство "не створювати інформаційний шум" та не повідомляти деталі просування Сил оборони без офіційного підтвердження двох бригад.

"Успіх любить тишу!" — наголосили в 12 бригаді спеціального призначення "Азов".

Раніше заступник комбрига "Азова" Святослав Паламар повідомляв, що українські військові вибили росіян із деяких позицій у Серебрянському лісі біля Кремінної.

Серебрянське лісництво розташоване за вісім кілометрів від Кремінної Луганської області. З осені 2022 року ліс фактично є місцем бойових дій.

Карта фронту в районі Серебрянського лісництва

Джерело: deepstatemap

Нагадаємо, що не так давно, США дозволили українській бригаді "Азов" використовувати американську зброю. Таким чином адміністрації Джо Байдена скасувала заборону, яку наклала багато років тому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.06.2024 13:15