Фото: скріншот із Telegram-каналу Стерненка

Українські воїни "задвохсотили" під Бахмутом кадировського пропагандиста (фото)

Українські Сили оборони ліквідували російського загарбника Даниїла Сухорукова на прізвисько "Карлсон". Він був командиром загону безпілотників та воював у складі кадирівського спецзагону "Ахмат".

Про це повідомив український громадський діяч Сергій Стерненко, а також пропагандистські Telegram-канали.

Російський терорист за життя активно поширював ворожу пропаганду у своєму Z-каналі у Telegram, який налічує  приблизно 44 тисячі підписників. Повідомляється, що окупанта ліквідували під Кліщіївкою, що в Бахмутському районі Донеччини.

Фото: скріншот із Telegram-каналу Стерненка

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав, як воїни 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка ефективно нищать російських окупантів на одному із найгарячіших напрямків.

За даними Генштабу, Збройні сили України дають жорстку відсіч російським загарбникам на усій лінії фронту. Вони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, мають просування та закріплюються на досягнутих рубежах.

Раніше повідомлялось, що бійці Збройних сил України, ймовірно, прорвали російські оборонні позиції на південь від Оріхова в Запорізькій області. Аналітики припускають, що українські військові розпочали велику механізовану контрнаступальну операцію на заході Запоріжжя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.07.2023 20:59