Фото: wikipedia-org

Українські воїни знищили черговий російський штурмовик Су-25 (відео)

Українські військові у четвер, 23 травня, збили черговий російський штурмовик Су-25

Про це повідомили бійці 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

"Напередодні наші хлопці, посадили на вічну стоянку в донбаських степах ворожий Су-25. Це раз. А вже сьогодні нестримні зенітники 110-ї ОМБр снайперські відпрацювали по іще одному "Су". Це два", — наголосили військовослужбовці.

Наголошується, що це вже шостий збитий бригадою літак за останні кілька тижнів.

"Обіцяли, що геноцид російських "Су" буде продовжуватись, обіцянку тримаємо", — зазначили у 10-й окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

Су-25, відомий також як "Грач", є радянським штурмовиком, розробленим для забезпечення авіаційної підтримки сухопутних військ. Літак спроектований для операцій у фронтовій зоні, де він може ефективно вражати бронетехніку, укріплення та живу силу противника. Су-25 має міцну броню, яка захищає від стрілецької зброї та зенітних установок, а також оснащений різноманітними видами озброєння, включаючи гармати, ракети та бомби.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти продовжують активні наступальні дії на більшості напрямків фронту. Протягом поточної доби рашисти здійснили вже 53 спроби просунутись уперед. Найгарячіша ситуація на Куп’янському та Покровському напрямках. Сили оборони України стримують ворога та дають рішучу відсіч штурмовим групам.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.05.2024 20:14