Фото: росЗМІ

"Україну перетворювали на анти-Росію": Путін видав чергову порцію абсурду (відео)

Російський диктатор Володимир Путін зробив чергову заяву, в якій звинуватив "колективний Захід" у війні. Він стверджував, ніби Україну впродовж восьми років "накачували зброєю", а тепер проти РФ йде "гібридна війна".

Про це Путін заявив на саміті Шанхайської організації співпраці.

Російський диктатор переконував учасників саміту в тому, що довгий час біля кордонів Росії створювалася "анти-Росія із неонацистською ідеологією". Це нібито робилося задля того, аби стримати розвиток РФ.

"Довгий час біля наших кордонів зовнішніми силами реалізовувався проект зі створення із сусідньої з нами України фактично ворожої держави — "анти-Росії". Її накачували зброєю вісім років, потурали агресії проти мирного населення Донбасу і всіляко потурали в насадженні неонацистської ідеології. Це для того, щоб поставити під удар безпеку Росії, стримати розвиток нашої країни", — сказав Путін.

Кремлівський диктатор додав, що нині проти його країни ведеться гібридна війна, використовують безпрецедентні за масштабами "нелегітимні антиросійські санкції".

"Хотів би наголосити, що Росія впевнено протистоїть та буде протистояти зовнішньому тиску санкцій та провокацій", — додав Путін.

Нагадаємо, раніше диктатор зробив суперечливу заяву про цілі нападу Росії на Україну. Він пояснив, що цілі так званої "спеціальної військової операції" Росії в Україні змінюються, проте в той самий момент залишаються тими ж самими. Крім того, диктатор наголосив, що цілі РФ в Україні мають для нього "фундаментальний характер", а питання демілітаризації України продовжує стояти "в практичному плані".

Додамо, раніше президент Росії заявив, що його країна нині проживає нелегкі часи. А за допомогою "спеціальної воєнної операції" РФ намагається припинити війну, яку "дев'ять років веде Україна".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

 

 

Війна, 04.07.2023 15:12