Фото: "Укроборонпром"

"Укроборонпром" у 2024 році: Кабінет міністрів затвердив фінансовий план

У п'ятницю, 17 листопада, Кабінет міністрів затвердив фінансовий план "Укроборонпрому" на 2024 рік. У Міністерстві стратегічної промисловості анонсували збільшення об'ємів виробництва та ріст прибутків.

Про це повідомив у Telegram міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін. Урядовець не уточнив запланованих фінансових показників концерну. 

"Плануємо суттєве зростання виручки, хороший прибуток. В нас є приклади, коли за рахунок суттєвого збільшення обʼємів виробництва, ціна на вироби "Укроборонпрому знизилась вдвічі порівняно з весною цього року. Але навіть при цьому, "Укроборонпром" нарощує прибуток. Так і має працювати державний оборонний холдинг", — написав Камишін.

Нагадаємо, Україна налагодила серійне виробництво вітчизняного аналога "шахедів". За місяць таких дронів виробляють десятки.

Додамо, на початку листопада директор "Укроборонпрому" Герман Сметанін заявляв, що український аналог "шахеда" вже вражав російські об'єкти. Рекордна дальність його бойового вильоту — близько 1 000 кілометрів. Його замовляють Сили оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.11.2023 22:44