Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" попередила про затримку потягів у напрямку Перемишля: що сталося

У п'ятницю, 16 лютого, у Польщі сталося пошкодженням контактної мережі. У зв’язку з цим, українські поїзди до Перемишля та у зворотному напрямку можуть мати затримки та зміни в розкладі.

Про це йдеться у повідомленні "Укрзалізниці", опублікованому у Telegram-каналі.

"Поїзд №73 Харків Перемишль прямуватиме до станції Медика, звідки пасажирів буде пересаджено на організовані польською стороною автобуси до Перемишля. У зворотному напрямку, з Перемишля, пасажирів поїзда №74 у напрямку Харкова також довозитимуть до станції Медика автобусами для пересадки до своїх вагонів. Посадка в автобуси буде здійснюватись по квитках на поїзд", зазначає перевізник. 

Зазначається, що пошкодження мережі також може вплинути на графік руху інших поїздів до/з Перемишля, які курсуватимуть до кінця доби. 

"Просимо вибачення за незручності: польські колеги вже займаються ремонтом та прогнозують відновлення мережі та нормалізацію руху поїздів до кінця цього дня", наголосили в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" назвали найпопулярніші маршрути приміського сполучення регіональних філій. Щоденно у там перевозять понад 110 тисяч пасажирів. Торік найбільш популярними напрямками (маршрутами) були такі:

  • у столичному регіоні — Київ — Фастів; Київ — Ніжин; Київ — Козятин;
  • у західному регіоні — Львів — Трускавець; Львів — Мукачево;
  • у східному регіоні — Харків — Лозова, Краматорськ — Харків;
  • у центральному регіоні — Дніпро — Кам’янське;
  • у південному регіоні — Одеса — Роздільна; Одеса — Вапнярка.
Суспільство, 16.02.2024 15:50