Фото: Getty Images Global Images Ukraine

Уламки впали на багатоповерхівку: деталі нічної атаки БпЛА на Криворізький район (відео)

Вночі 18 березня війська-країни агресорки дронами-камікадзе типу "Шахед" атакували Криворізький район Дніпропетровської області. Уламки збитих безпілотників впали на багатоповерхівку.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

"Ввечері та вночі окупанти атакували Україну, у тому числі і наше місто ударними БпЛА типу "Шахед". Внаслідок бойової роботи над Кривим Рогом та Криворізьким районом було збито два ударних БпЛА", — розповів Вілкул.

Один із "шахедів" влучив по п'ятиповерховому будинку та пробив дах у під'їзді. Проте його бойова частина не вибухнула. На місце були направлені усі оперативні служби. Люди з шести під’їздів (близько 30 мешканців будинку) були евакуйовані.

"Було організовано розміщення в "Пункті незламності" в школі, що знаходиться поруч. Пожежа, що виникла на даху будівлі, була оперативно ліквідована. Бойова частина "шахеда" була знешкоджена та вивезена саперами. Вже з 02:00 ночі люди змогли повернутися до своїх квартир. Постраждалих не має", — наголосив Вілкул.

Нагадаємо, війська країни-агресорки вночі 18 березня атакували Полтавську та Харківську області. На Харківщині зафіксовано влучання по пожежній частині.

Також 17 березня російські загарбники знову обстріляли Конотоп Сумської області. Місцеві мешканці чули в місті одразу декілька вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2024 08:20