Фото: inpoland.net.pl

Ультрас у Польщі жорстоко побили та пограбували українців

У Польщі група футбольних фанатів напала на українських чоловіків. У Каменець-Зомбковицькому ультрас озброїлись кийками, палицями, трубами та мачете і прийшли до місця проживання українців.

Про це повідомила місцева поліція, пише "Європейська правда".

Польські правоохоронці розповіли, що інцидент трапився на початку серпня.

"Без жодних на те підстав вони почали погрожувати й бити 44- і 18-річних чоловіків лише через їхню національність. Ударів вони завдавали небезпечними предметами, які принесли з собою спеціально для цього", — повідомили у поліції. 

Крім того, зловмисники забрали у потерпілих понад чотири тисячі злотих. Поліцейські встановили, що до побиття та крадіжки причетна група місцевих ультрас із 17 осіб.

Нагадаємо, у суботу, 12 серпня, на одній із вулиць Києва побили чоловіка. Сутичка трапилась між охоронцем однієї зі шкіл столиці та двома хлопцями. Відомо, що конфлікт трапився на території Деснянського району. У результаті непорозуміння між двома хлопцями та охоронцем сталася бійка. Останній отримав тілесні ушкодження.

А 8 серпня на Львівщині в одному із реабілітаційних центрів відбулася бійка між пацієнтами. Унаслідок інциденту загинув один із чоловіків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.08.2023 21:25