Фото: поліція Києва

У Києві двоє хлопців побили охоронця школи: поліція відкрила кримінальне провадження

У суботу, 12 серпня, на одній із вулиць Києва побили чоловіка. Сутичка трапилась між охоронцем однієї зі шкіл столиці та двома хлопцями.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. Унаслідок інциденту розпочато кримінальне провадження.

Відомо, що конфлікт трапився на території Деснянського району. У результаті непорозуміння між двома хлопцями та охоронцем сталася бійка. Останній отримав тілесні ушкодження.

"До поліції Києва надійшло повідомлення про те що, на вулиці Миколи Закревського чоловіку нанесли тілесні ушкодження. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин", — йдеться у повідомленні.

Працівники органів опитали свідків, учасників події та встановили, що між двома хлопцями та охоронцем школи виник конфлікт. Потерпілому медичну допомогу надали на місці події.

"За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною першою статтею 125 Кримінального кодексу України — умисне легке тілесне ушкодження. У рамках кримінального провадження призначена судово-медична експертиза. Досудове розслідування триває", — повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва 9 серпня між двома чоловіками сталася бійка. Один із них влаштував стрілянину з пістолета.

Додамо, 8 серпня на Львівщині в одному із реабілітаційних центрів відбулася бійка між пацієнтами. Унаслідок інциденту загинув один із чоловіків. За даними правоохоронців, 8 серпня близько 19:00 між пацієнтами медичного закладу, розташованого в одному з сіл Львівського району, виник конфлікт, під час якого 23-річний мешканець Львівського району побив жителя Львова віком 30 років, спричинивши йому тілесні ушкодження. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.08.2023 19:14