Фото: Facebook-сторінка Рустема Умєрова

Умєров повідомив про рішення змінити керівництво ЗСУ

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що 8 лютого було ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва Збройних сил України.

На своїй Facebook-сторінці очільник Міноборони подякував головнокомандувачу Валерію Залужному та наголосив, що йому випало "одне з найскладніших завдань — керувати Збройними силами України під час великої війни з Росією".

"Сьогодні було ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва Збройних сил України. Щиро вдячний Валерію Федоровичу за всі досягнення та перемоги", — зазначив Умєров.

За словами посадовця, за майже два роки великої війни ЗСУ продемонстрували всьому світові, що Україна — буде боротись за своє та за своїх, попри те, з яким ворогом має справу. Проте з кожним днем, наголосив він, війна змінюється, а отже, для перемоги потрібні нові підходи. 

"Війна не залишається однаковою. Війна змінюється та вимагає змін. Бойові дії 2022, 2023 та 2024 — це три різні реальності. 
2024 принесе нові зміни, до яких мусимо бути готові. Потрібні нові підходи, нові стратегії"
, — зауважив Умєров.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 8 лютого провів зустріч із головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. Співрозмовники розглянули питання кадрових перестановок у керівництві ЗСУ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.02.2024 18:38