Фото: Facebook-сторінка Рустема Умєрова

Умєров провів переговори із міністром оборони Італії: які важливі теми обговорили

У четвер, 16 листопада, міністр оборони України Рустем Умєров провів телефонну розмову зі своїм італійським колегою Гвідо Крозетто.

Про це очільник оборонного відомства повідомив у Facebook.

"Важлива розмова з Міністром оборони Італії Гвідо Крозетто. Обговорили військову допомогу Україні та взаємодію з італійськими виробниками для спільного виробництва в Україні", — наголосив Умеров.

Міністр оборони наголосив, що високо цінує внесок Італії у зміцнення Сил Оборони України.

Нагадаємо, 15 листопада президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Італії Джорджею Мелоні. головними темами переговорів були — нові санкції проти країни-агресорки Росії та головування Італії у "Групі семи" у 2024 році.

Крім того, Зеленський подякував Італії за підтримку Формули миру, зокрема, за участь італійського представника в зустрічі радників із питань національної безпеки та політичних радників на Мальті, й запросив Джорджу Мелоні взяти участь у другому саміті програми Grain from Ukraine.

Додамо, раніше повідомлялося, що Італія планує передати Україні восьмий пакет військової допомоги. Зараз країна думає про те, яке обладнання можна надати Києву.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.11.2023 22:59