Фото: Facebook Умєрова

Умєров знає, як вигнати окупантів з Криму: міністр анонсував напрацювання на 2024 рік

Керівництво держави готує план заходів на 2024 рік, які допоможуть деокупувати Кримський півострів та назавжди вигнати звідти російських загарбників.

Таку заяву в ефірі телемарафону зробив міністр оборони України Рустем Умєров. За словами посадовця, Україна змогла досягти успіху в Чорному морі, навіть попри відсутність потужного флоту.

"Ми показали всьому світу, що ми можемо досягати успіху, попри те, що у нас немає такого потужного флоту. Ми вимусили Росію відійти від тимчасово окупованого Криму. Ці напрацювання, які ми готуємо на 2024 рік, дадуть нам дуже гарну спроможність для того, щоб вони відійшли назавжди з нашого Криму", — запевнив глава українського Міноборони.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що процес деокупації Кримського півострова пройде легше, ніж захопленого росіянами Донбасу. У цьому важливу роль відіграє ментальне повернення людей до України.

Нагадаємо, у серпні Володимир Зеленський заявив, що Крим можна звільнити політичним шляхом без активних бойових дій. На його думку, для цього Силам оборони потрібно вийти на адмінмежу з окупованим півостровом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.12.2023 10:21