Фото ілюстративне зі соцмереж

Унаслідок атаки на Одеський район постраждало двоє людей: в ОВА озвучили головну ціль ворога

У понеділок, 30 жовтня, зранку російські терористи атакували ракетами Одеський район. Ціллю ворога став судноремонтний завод.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Унаслідок атаки виникла пожежа, яку оперативно ліквідували наші рятувальники. Пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства", — зазначив він.

За його словами, постраждали двоє людей. Чоловіка 1961 року народження та жінку 1966 року народження у стані середньої важкості доставили до лікарні. Їм надається вся необхідна медична допомога.

Зранку в Одесі пролунали вибухи. У місті й області оголошували повітряну тривогу через можливу атаку ворога балістичними ракетами. Варто відзначити, що вибухи в Одесі прогриміли ще до оголошення небезпеки. Місцеві мешканці чули щонайменше три вибухи в місті.

Раніше Повітряні сили ЗСУ повідомляли про загрозу застосування окупантами балістичного озброєння. Також була небезпека для Миколаївської та Херсонської областей.

Нагадаємо, що в ніч на 30 жовтня окупанти атакували Україну дванадцятьма ударними безпілотниками типу Shahed і двома керованими авіаційними ракетами Х-59. Усі ворожі об'єкти збила протиповітряна оборона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 10:50