Наслідки атаки безпілотників на Одещину. Джерело: Telegram-канал Олега Кіпера

Унаслідок атаки російських терористів на Одещину загинула людина: деталі (фото)

У ніч на неділю, 17 грудня, російські загарбники втретє за цей тиждень атакували Одещину ударними безпілотниками. Загинула людина.

Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. За його інформацією, сили протиповітряної оборони на Одещині збили дев’ять БпЛА типу Shahed-136.

"Однак один зі збитих безпілотників упав у житловий квартал в Одеському районі та вибухнув. Відбулося руйнування з подальшим загорянням житлових приватних будинків і складського приміщення приватної спортивної установи", — розповів Кіпер.

За словами начальника Одеської обласної військової адміністрації, рятувальники оперативно загасили пожежу. В одному з будинків виявили загиблу людину.

"Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким… Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян", — підсумував Олег Кіпер.

Нагадаємо, що в ніч на 17 листопада 2023 року російські окупаційні війська атакували крилатою ракетою "Іскандер-К", керованою авіаційною ракетою Х-59, а також 20-ма ударними безпілотниками типу Shahed. Жоден повітряний засіб не досягнув мети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.12.2023 08:33