Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Унаслідок обстрілу Харкова є постраждалі у важкому стані: влада розповіла про наслідки рашистської атаки

У вівторок, 16 січня, ввечері російські окупанти знову атакували Харків. Унаслідок обстрілу є постраждалі, дві жінки у важкому стані.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, окупанти завдали ударів по Харкову двома ракетами. Попередньо — С-300. Є пошкодження цивільної житлової інфраструктури.

Він додав, що рашисти вдарили по житловій інфраструктурі в середмісті Харкова, пошкоджені багатоповерхові будинки.

"На цю хвилину внаслідок ударів Росії по середмістю Харкова — 16 постраждалих. Дві жінки — у важкому стані. Медики продовжують огляд постраждалих", — наголосив Синєгубов.

Перед цим він також розповідав, що 43-річну жінку госпіталізували у важкому стані. Інші постраждалі люди — в легкому та середньому станах.

За інформацією міського голови Харкова Ігоря Терехова, росіяни цілили по центру Харкова. На місці інциденту вже працюють усі необхідні служби.

"Удари по центру міста. Саме туди, де немає жодної військової інфраструктури, і саме туди, де житлова забудова. Рятувальники з ДСНС вже працюють на місцях прильотів. Є інформація щодо поранених", — написав Терехов у соцмережах.

У Харкові й області раніше оголошували сигнал повітряної тривоги. Перед цим у Повітряних силах Збройних сил Україні повідомляли про загрозу балістичного удару на східні області нашої держави.

Нагадаємо, що на Харківщині оголосили обов'язкову евакуацію населення з Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району. Влада ухвалила таке рішення через безпекову ситуацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.01.2024 23:13