Фото ілюстративне зі соцмереж

Унаслідок обстрілу села Куп'янського району в лікарні помер 11-річний хлопець: раніше рашисти вбили його батька

У вівторок, 2 квітня, російські окупанти атакували село Новоосинове Куп'янського району Харківської області. На місці загинув 59-річний чоловік, сьогодні ж у лікарні помер його 11-річний син.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти вбили ще одну дитину. Сьогодні 11-річний хлопець внаслідок травм після обстрілу помер у лікарні", — написав він у соцмережах.

Голова Харківської обласної військової адміністрації додав, що вчора у селі Новоосинове Куп’янського району внаслідок ворожих ударів загинув його 58-річний батько.

Як відомо, рашисти вдарили по селу Новоосинове Куп'янського району близько 17:00. Хлопця, який постраждав унаслідок ворожої атаки, госпіталізували до медичного закладу. Однак лікарям не вдалося врятувати йому життя.

Варто зазначити, що в січні цього року у Харківській області оголосили обов'язкову евакуацію населення з Кондрашівської та Курилівської громад Куп'янського району. Раніше тут евакуацію проводили частково.

Нагадаємо, 1 квітня міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що через постійні ворожі атаки в місті на теперішній момент зруйнована практично вся критична енергетична інфраструктура. Для відбудови знадобиться понад 10 мільярдів доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.04.2024 08:56