"Усе спокійно": в Севастополі поширюється паніка, людям радять не виходити з домівок (відео)

Два вибухи за добу в Севастополі спричинили паніку. До того ж "влада" закликає людей не їздити в центр міста та взагалі не виходити з домівок.

Окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв визнав факт ракетного удару по штабу Чорноморського флоту РФ, хоча раніше сьогодні запевняв, що в місті "все спокійно". Однак очевидність ситуації змусила його відповідно відреагувати на реальність.

Щобільше, він заявив, що "можлива ще одна атака", тому закликав не виїжджати в центр міста та не виходити з будівель. У випадку звуків сирени Развожаєв порадив ховатися в укриттях.

Деякі пабліки повідомляють, що на місце прильоту виїхали понад 25 машин швидкої допомоги. У будівлі штабу спалахнула пожежа, рух у центрі Севастополя перекрито.

Також, за попередньою інформацією, є приліт по військовій частині в Бахчисараї. Щоправда, "радник голови Криму" Олег Крючков заявив, що в місті "все спокійно", а причиною вибуху нібито стала "збита ракета".

"Горить трава за містом від уламків збитої ракети. У Бахчисараї все спокійно. Міністерство з надзвичайних ситуацій усе ліквідує", — заявив він.

Нагадаємо, речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат, відмовившись детально коментувати ці речі, наголосив, що в Криму вже доволі неспокійно для окупантів, особливо впродовж останнього тижня. Усі сили оборони та служби, які працюють спільно, роблять усе для того, щоб окупанти вибиралися з Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2023 15:05