Фото: Instagram Мессі

"Усі ми знаємо, як ти виграв": між Мессі та гравцем збірної Бразилії розгорівся конфлікт

Конфлікт між лідером збірної Аргентини Ліонелем Мессі та бразильським гравцем Родріго набирає обертів й після матчу кваліфікації до чемпіонату світу-2026. Аргентина здолала принципових суперників з рахунком 0:1, а у представника пентакампеонів здали нерви.

Про це повідомляє Folha de Pernambuco з посиланням на TyC Sports. Джерело оприлюднило продовження словесного конфлікту між Родріго та Ліонелем Мессі під час матчу кваліфікації.

Сутичка між Родріго та Мессі: що відомо

Під час одного з суперечливих моментів поєдинку Родріго сказав Мессі, що він і його партнери "боягузи". "Ми чемпіони світу, чому ми боягузи? Закрий рот", — відповів бразильцю Ліонель.

За інформацією джерела, Родріго відповів на слова аргентинця: "Чемпіони світу, так? Усі ми знаємо, як ти виграв".

Збірна Аргентини тріумфувала на чемпіонаті світу 2022 року, а Мессі був визнаний найкращим гравцем турніру. Він забив сім голів та віддав три гольові передачі. Бразилія закінчила виступи на мундіалі на стадії чвертьфіналу.

Нагадаємо, на початку листопада у Парижі завершилась церемонія нагородження "Золотий м'яч-2023". Аргентинський нападник Ліонель Мессі отримав головну номінацію — приз найкращому футболісту року.

У минулому сезоні Мессі допоміг збірній Аргентини перемогти на чемпіонаті світу-2022 в Катарі. У складі ПСЖ виграв чемпіонат та Суперкубок Франції, відіграв 41 матч, забивши 21 гол та віддавши 20 результативних передач. Для аргентинця це вже аж рекордний восьмий "Золотий м'яч" в кар'єрі (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 та 2021 рік).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.11.2023 18:07