Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Усі ворожі дрони нейтралізовано: Повітряні сили відзвітували про нічну роботу

У ніч на вівторок, 1 жовтня, російські окупанти атакували Україну 32 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збито 29 ворожих безпілотників.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

Українські військові уточнили, що рашисти запускали "шахеди" з районів Приморсько-Ахтарська та Курська (Російська Федерація), а також із мису Чауда (тимчасово окупований Крим).

Вони додали, що в результаті протиповітряного бою авіація, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України збили 29 ударних БпЛА.

"Збиття повітряних цілей відбулося в Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Сумській і Дніпропетровській областях. Внаслідок протидії РЕБ три ворожі безпілотники локаційно втрачено, попередньо — без наслідків. Разом — до перемоги!" — підсумували в Повітряних силах ЗСУ.

Збиття повітряних цілей 1 жовтня

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, що попередньої ночі російські окупанти завдали удару по Україні ракетами різних типів і ударними БпЛА. Усього радіотехнічні війська Повітряних сил виявили та здійснили супровід 76 засобів нападу противника: збито 67 ударних БпЛА й одну керовану авіаційну ракету.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2024 09:16