Скріншот з відео

Усик переміг Дюбуа нокаутом

Український боксер Олександр Усик у ніч на 27 серпня вдруге відстояв звання об'єднаного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі, нокаутувавши британця Даніеля Дюбуа. Чемпіон присвятив свою перемогу Україні та Збройним силам України.

Про це повідомляє "Суспільне Спорт".

Усі подробиці поєдинку

Так, вже у стартовому раунді Дюбуа пропустив від Усика джеб з правиці, що став головним гайлайтом перших трьох хвилин поєдинку. Інший джеб від Усика "знайшов" суперника в другому раунді. Українець пропустив удар у стегно, про який просигналізував рефері.

Ініціатива в дощовому Вроцлаві зберігалася за Усиком, що реалізував свою перевагу над суперником у швидкості. Поєдинок було призупинено у п'ятому раунді оскільки суддя зафіксував удар Дюбуа українцеві нижче поясу. Взявши кілька хвилин на відновлення, Усик поновив поєдинок і ще до кінця раунду виконав один з найпотужніших ударів вечора з лівої.

Усик Дюбуа

Скріншот з відео

На екваторі поєдинку Дюбуа продовжував відпрацьовувати по корпусу суперникові. Натомість сьомий раунд завершувався серією ударів від Усика, що на короткий проміжок часу притиснув британця до канатів.

На останніх секундах восьмого раунду Дюбуа вперше побував у нокдауні. Після комбінації ударів від українця претендент став на коліно та зміг підвестися, після чого суперників розвів гонг.

Крапку в поєдинку поставив нокдаун Дюбуа в дев'ятому раунді після потужного удару українця з правої. Суддя просигналізував про достроковий нокаут на користь українця.

Нагадаємо, що українець за цей бій заробив шість мільйонів доларів, а Дюбуа утричі менше. Сума гонорару не залежала від того, хто ж стане переможцем.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.08.2023 01:32