Фото: скріншот з відео

Успіхи на Бахмутському напрямку: ЗСУ продемонстрували знищення живої сили ворога (відео)

Військовослужбовці Збройних сил України продовжують битву за окуповані території. Сили оборони відбили низку територій і знищили значну кількість живої сили ворога на північних підступах до Бахмута.

Відповідне відео опублікував командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський. Відомо, що цю операцію провели воїни штурмового підрозділу 10-ї бригади "Едельвейс".

"Штурмові підрозділи 10-ї бригади "Едельвейс" штурмують позиції росіян на північних підступах до Бахмуту. Було відбито низку територій і знищено значну кількість живої сили ворога", — йдеться у повідомленні.

Бої за Бахмут

Військові Збройних сил України наступають в районі села Кліщіївка Бахмутського району. А також продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Раніше командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що ЗСУ під час контрнаступу зможуть повністю взяти під контроль Бахмут у Донецькій області.

Нагадаємо, командир розвідувального підрозділу "Терра" Микола Волохов заявив, що місто Бахмут повернеться під контроль України. Це відбудеться, якщо динаміка успішних дій Сил безпеки й оборони збережеться.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.07.2023 09:14