В Telegram з'явилися нові функції

31 ГРУДНЯ 2021 09:59

У Telegram з'явилися нові функції, зокрема — реакції на повідомлення за допомогою емодзі, захист від спойлерів, автоматичний переклад тексту та QR-коди з унікальним оформленням. У новій версії реагувати на повідомлення користувачі зможуть за допомогою емодзі.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на блог месенджера.

Щоб надіслати повідомлення, потрібно двічі натиснути на повідомлення. У особистих листуваннях функція працюватиме автоматично, а в групах чи каналах їх вмикатимуть адміністратори. Крім того, власники каналу зможуть самі визначити список доступних для реакції емодзі.

Тепер користувачі можуть приховувати будь-який фрагмент повідомлення або весь текст. Для цього потрібно виділити те, що потрібно приховати, та застосувати форматування "Прихований". Текст не з'явиться ані в повідомленнях, ані к списку чатів та оповіщення.

Функцію можна увімкнути у розділі "Параметри", обравши "Мови". Для перекладу потрібно натиснути на повідомлення, а потім обрати "Переклад".

У месенджері з'явилася можливість згенерувати QR-код, щоб перейти у профіль будь-якого користувача, який має публічне посилання. Вони також стали доступними для груп, каналів і ботів.

Для створення QR-коду потрібно натиснути на іконку поруч із публічним посиланням у профілі користувача (чату) та обрати відповідні кольори, візерунок.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: Росія посіла друге місце в світі за кількістю померлих від коронавірусу

Технології, 31.12.2021 09:59