Скріншот із відео

В Англії спіймали капібару, яку шукали тиждень після втечі із зоопарку (відео)

В Англії капібара на ім’я Кориця тиждень тому втекла із зоопарку поблизу Телфорда. Команда з понад десяти людей день і ніч шукала тварину за допомогою дронів: її бачили у лісистій місцевості, але не могли зловити. У п’ятницю, 20 вересня, капібару виявили у ставку неподалік від зоопарку.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Hoo Zoo and Dinosaur World.

"Ми дуже раді, що Кориця повернулася до зоопарку. Ми вражені реакцією громадськості на втечу Кориці, дуже вдячні всім, хто допоміг повернути її цілою та неушкодженою", — сказав власник зоопарку Вілл Доррел.

Нині Кориця живе у вольєрі зі своїм братом-близнюком Чурро та звикає до зоопарку.

Фахівці цілодобово спостерігатимуть за капібарою, щоби вона поступово повернулася до попереднього життя. Також вона поки що не буде виходити до публіки.

"Цими вихідними Кориця побуде зі своїм братом у вольєрі, який не доступний відвідувачам, але ми сподіваємося, що все буде добре, і наступного тижня вона повернеться до свого звичного вольєру разом з рештою родини. Я знаю, що багато людей будуть дуже раді її побачити, але найбільше зрадіють її мама і тато", — додав Вілл Доррел.

Капібара Кориця втекла у лісову місцевість поблизу зоопарку Hoo Zoo and Dinosaur World 14 вересня. Волонтери шукали тварину й пішки, й за допомогою дронів, але не могли пробратися до неї через густі хащі та чагарники. Навколо природної території також розклали "живі пастки", але капібара обходила їх.

Нагадаємо, що в серпні представники Головного управління розвідки Міністерства оборони України передали до Київського зоопарку двох совенят. Відтепер вони житимуть у спеціальному авіарії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 21.09.2024 12:59