Фото ілюстративне. Пляж у Кротоне. Джерело: istockphoto

В Італії помер українець після того, як на нього напали оси

На пляжі в Кротоне в південній частині Італії стався нещасний випадок, унаслідок якого загинув 47-річний громадянин України. Спочатку на нього напав рій ос, а потім він потонув.

Про це повідомило видання Corriere della Sera. Журналісти зазначили, що інцидент стався в суботу, 27 липня, коли українець перебував на пляжі.

Очевидці розповіли, що він побачив неподалік рій ос, укус яких викликав у нього алергічну реакцію, він вирішив урятуватися від них, пірнувши в море.

Спершу вважали, що причиною смерті став анафілактичний шок від укусів. Але в чоловіка не виявили слідів укусів, тому згодом припустили, що в нього стався серцевий напад, унаслідок якого він потонув.

За словами присутніх на пляжі, врятувати українця було складно саме через масову присутність ос, які переслідували його. Комахи були настільки агресивними, що жалили всіх, хто наближався, зокрема, поліцейських і карабінерів.

Попередній огляд пляжу встановив, що оси облаштувалися безпосередньо у піску. У зв’язку з цим мер Кротоне Вінченцо Воче розпорядився закрити пляж, поки його не стане безпечно відвідувати.

Журналісти Corriere della Sera з’ясували, що загиблий 47-річний українець працював інженером, у Кротоне він приїхав на відпочинок із родиною.

Нагадаємо, що в серпні минулого року на півночі Італії автобус з десятками українських туристів зіткнувся з фурою з фруктами й овочами. Тоді розповідали про щонайменше 15 постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.07.2024 19:55