Фото: Pixabay

Впала зі скелі та благала про допомогу кілька годин: в Італії знайшли мертвою українку

В Італії виявили тіло 33-річної українки зі Львова Марти-Марії Огризко. Жінка впала з двометрової скелі.

Про це повідомило видання RaiNews 24.

Як встановило слідство, українка жила зі співмешканцем-росіянином, який постійно із неї знущався. Правоохоронці з'ясували, що причиною загибелі стало те, що жінка впала зі скелі і пролежала на землі щонайменше 6 годин. Весь цей час українка писала повідомлення своєму співмешканцю у WhatsАpp та благала про допомогу, але він проігнорував її.

"Згідно з даними перевірки мобільного телефону, яким користувався 41-річний чоловік, жінка відправила своєму партнерові серію дзвінків і повідомлень у другій половині дня в суботу, 13 липня. Це були відчайдушні прохання про допомогу від жінки, яка впала на дорозі недалеко від того місця, де вони жили разом. Попри це, підозрюваний не зробив дій щодо порятунку", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співмешканцем українки був росіянин Ілля Б. Він неодноразово бив її, через що жінка писала заяви до поліції, але потім забирала їх і поверталася до чоловіка. Згодом експертиза показала, що на тілі Марти були сліди, характерні і для падіння, і для побоїв. Журналісти ж з'ясували, що росіянин та українка постійно сварилися, і чоловік навіть не давав їй спілкуватися із рідними "через їхню українську національність".

Після затримання він сказав в суді, що в ніч проти 14 липня він вийшов на пошуки своєї співмешканки і знайшов її у траві ще живу. Він нібито сказав жінці, що "їй доведеться спати усю ніч".

"Жінка, очевидно, померла в дуже повільній агонії й наступного ранку була знайдена бездиханною тим же 41-річним чоловіком", — наголосили у поліції.

Нагадаємо, раніше у Німеччині знайшли мертвою дев'ятирічну українку Валерію, яка зникла 3 червня дорогою до школи. Правоохоронці виявили тіло дитини у лісі неподалік міста Дебельн у Саксонії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 18.07.2024 13:40