Фото ілюстративне. Джерело: "Укрінформ"

У Німеччині знайшли тіло дев'ятирічної українки, яка зникла безвісти на початку червня

У Німеччині знайшли мертвою дев'ятирічну українку Валерію, яка зникла 3 червня дорогою до школи. Правоохоронці виявили тіло дитини у лісі неподалік міста Дебельн у Саксонії.

Про це на брифінгу повідомив комісар поліції Карстен Кемпф, пише Bild.

"Валерія стала жертвою злочину. Її тіло лежало глибоко в підліску. Ми проводимо розслідування щодо вбивства", — заявив поліцейський.

За даними правоохоронців, дитину знайшли 11 червня всього за чотири кілометри від дому. Однак точний час смерті досі незрозумілий.

"Після розслідування та розтину немає жодних ознак того, що дівчина стала жертвою сексуального злочину", — заявила старший прокурор Хемніца Інгрід Бургхарт.

Як пише видання, за останні декілька днів поліцейські опитали близько 400 громадян, а також перевірили всіх сексуальних злочинців, яким загрожує рецидив. Проте досі немає підозрюваних.

Що відомо про зникнення дитини

Востаннє дитину бачили 3 червня близько 06:50 ранку, коли вона вийшла з дому, щоб сісти на автобус, який прямує до школи. Того дня Валерія так і не з'явилася у школі.

Навчальний заклад розташований за два кілометри від дому, де проживає дитина. Оскільки у школі не звернули увагу на відсутність дитини, мати зрозуміла, що її дочка зникла, лише в другій половині дня. За свідченнями водія шкільного автобуса, Валерія не їхала до школи. Його слова підтвердили камери відеоспостереження.

Відомо, що сім'я Валерії з Дніпропетровщини. Її мати — українська біженка, яка приїхала до Німеччини 2022 року разом із двома неповнолітніми дітьми.

Зникла Валерія у Німеччині

Фото: Bild

Нагадаємо, що 21 квітня в Німеччині двоповерховий автобус зі школярами зазнав аварії. Діти їхали на екскурсію до Великої Британії. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждав водій і 27 школярів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.06.2024 16:05