ДТП у Німеччині. Джерело: німецька поліція

У Німеччині двоповерховий автобус зі школярами потрапив у ДТП: є багато постраждалих

У неділю, 21 квітня, в Німеччині двоповерховий автобус зі школярами зазнав аварії. Діти їхали на екскурсію до Великої Британії. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждав водій і 27 школярів.

Про це повідомило видання Bild із посиланням на німецьку поліцію. Три дівчини та хлопець зазнали серйозних травм. Наразі вони перебувають у лікарні, але загрози їхньому життю немає.

Водія також госпіталізували з травмами, які назвали легкими. Незначні ушкодження виявили й у 16 школярів, їм допомогу надали на місці. Вчителі, що їхали із дітьми, не постраждали, однак перебували в шоковому стані.

Автобус перекинувся близько 06:30 на автобані A45 у напрямку Дортмунда. В салоні було 75 пасажирів, переважно школярі 15-17 років з Марбурга, а також особи, які їх супроводжували. Туристична група їхала в Англію.

На місці працюють поліцейські експерти. Правоохоронці заявили, що наразі не можуть надати інформацію про причини аварії.

Нагадаємо, що в Італії в провінції П’ємонт 31 березня в аварії загинула 21-річна модель з України. Також загинув водій автівки, особу якого теж установили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 21.04.2024 17:38