Фото: "Укрінформ"

У Німеччині дорогою до школи зникла дівчинка з української сім’ї

У Німеччині в місті Дебельн вже третю добу поспіль розшукують зниклу дев'ятирічну дитину. Йдеться про дівчинку на ім'я Валерія, яка є родом з української сім'ї.

Як повідомляє Bild, востаннє дитину бачили близько 06:50 ранку, коли вона вийшла з дому, щоб сісти на автобус, який прямує до школи. Того дня Валерія так і не з'явилася у школі.

Відомо, що навчальний заклад розташований за два кілометри від дому, де проживає дитина. Оскільки у школі не звернули увагу на відсутність дитини, мати зрозуміла, що її дочка зникла, лише в другій половині дня.

"Ми дізналися про зникнення дівчинки близько 18:30. Відтоді ми робимо все можливе, щоб знайти її цілою і неушкодженою. Ми дуже серйозно ставимося до цієї справи", — наголосив речник місцевої поліції Анджей Ридзік.

Зникла Валерія у Німеччині

Фото: Bild

Bild додає, що, за свідченнями водія шкільного автобуса, Валерія не їхала до школи. Його слова підтверджують камери відеоспостереження. Наразі водолази обстежують річище місцевої річки Мульде, а пошукові собаки намагаються знайти слід дівчинки по запаху, також містечком проїжджають патрульні машини.

"Ми ведемо розслідування в усіх напрямках", — каже речник поліції та додає, що не виключає можливих зловмисних дій. Відділ кримінальних розслідувань також аналізує інформацію, яку правоохоронці змогли отримати від свідків.

Нагадаємо, агенція dpa з посиланням на власні джерела в поліції повідомила, що 4 червня ввечері в німецькому Мангеймі стався напад із ножем на політичного діяча. Постраждав політик крайньої правої партії "Альтернатива для Німеччини".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.06.2024 03:26