Фото ілюстративне. Джерело: німецькі ЗМІ

У Німеччині знову напали з ножем на політика: подробиці події

У вівторок, 4 червня, ввечері в німецькому Мангеймі стався ще один напад із ножем на політичного діяча. Постраждав політик крайньої правої партії "Альтернатива для Німеччини".

Про це повідомила агенція dpa з посиланням на власні джерела в поліції. Журналісти дізналися, що інцидент стався о 22:45, нападник із ножем завдав поранень політику "Альтернативи для Німеччини", який є кандидатом на місцевих виборах.

За інформацією медівників, нападника після цього затримали. Про серйозність поранень постраждалого не повідомляють.

Поліція Мангейма підтвердила, що ввечері проводилася якась операція, але не стала надавати будь-яких інших деталей на офіційному рівні.

Минулого тижня Мангейм також опинився у центрі уваги після того, як озброєний ножем виходець з Афганістану накинувся на ультраправих, які проводили у центрі антиісламський мітинг, і поранив багатьох людей. Постраждалий поліцейський згодом помер у лікарні.

Нагадаємо, що 1 червня в німецькому Алені (земля Баден-Вюртемберг) скоїли напад на депутата Бундестагу від Християнсько-демократичного союзу Родеріха Кізеветтера. Він відомий своєю проукраїнською позицією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 05.06.2024 11:37