Фото: поліція Одеської області

В Одесі невідомий посеред вулиці вистрелив у перехожого й втік

В Одесі у Київському районі міста сталася стрілянина. Невідомий 6 вересня кілька разів вистрелив у перехожого та втік. 

Як повідомляє прес-служба поліції Одеської області, потерпілого доставили до лікарні.

Інцидент трапився вранці, близько дев’ятої години. Тоді ж на спецлінію "102" зателефонував громадянин, який повідомив, що невідомий чоловік скоїв декілька пострілів у перехожого і втік.

Стрілянина Одеса

Фото: поліція Одеської області

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група та криміналісти. Поліція встановлює обставини події.

Раніше, а саме 2 вересня, у Голосіївському районі Києва сталася стрілянина. Між двома чоловіками виник конфлікт, після чого один із них застосував зброю.

"Інформація про стрілянину на прибудинковій території в одному зі столичних житлових комплексів надійшла до правоохоронців сьогодні близько 19:10. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група територіального підрозділу й екіпажі патрульної поліції", — повідомляли поліцейські.

Правоохоронці попередньо встановили, що між двома чоловіками відбувся конфлікт через припарковане авто одного з них. Надалі між учасниками виникла бійка, під час якої водій транспортного засобу із зареєстрованої зброї травматичної дії здійснив декілька пострілів у бік опонента.

Нагадаємо, 15 серпня в Тернопільській області сталася стрілянина. Інцидент зафіксували в селі Добриводи Збаразької громади. Внаслідок стрілянини загинули двоє людей, ще трьох з важкими пораненнями госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.09.2024 03:22