Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

В Одесі у лікарні померло немовля: мама вимагає покарати лікарів

В Одесі в лікарні померло п'ятиденне немовля. За фактом смерті після звернення матері правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції Одеської області. 

Зазначається, що на Одещині жителька міста Южне у місцевій лікарні народила дитину. Новонародженому знадобилася медична допомога. Породіллю разом з немовлям каретою швидкої допомоги доставили до одного з медзакладів Одеси.

За інформацією поліції, на п’ятий від народження день, 24 жовтня, дитина померла. Причину смерті дитини встановлять після проведення судово-медичної експертизи. 

За фактом смерті правоохоронці одразу після звернення матері відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу:

  • частина 2 статті 115 — умисне вбивство з позначкою "природна смерть"; 
  • частина 2 статті 140 — неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником.

Нагадаємо, у Кривому Розі поліція відкрила кримінальне провадження через смерть 22-річної дівчини. Вона раптово померла після операції зі збільшення грудей.

Пацієнтку звали Аліна Мухіна, операцію проводив хірург Яков Яковіді. Дівчина звернулася до Яковіді за порадою подруги, яка також робила в нього мамопластику. Перед мамопластикою дівчина здала всі аналізи та була здорова, протипоказань не було. Прооперували її в міській клінічній лікарні №2

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 25.10.2023 18:26