Фото: Pixabay

В окупованому Бердянську росіяни планують їсти медуз

Заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов повідомив, що окупанти в Бердянську серйозно розглядають питання про вживання у їжу медуз. У окупованому місті припинила своє існування курортна інфраструктура.

Про це він сказав у ефірі телеканалу "Експресо".

Він зазначив, що в окупованому Бердянську сильно занепало житлово-комунальне господарство. За його словами, у місті немає курортної інфраструктури, а Бердянськ перетворився в звичайне місто, яке живе за законом воєнного часу. Дудукалов запевняє, що всі бази відпочинку та готелі зайняті окупаційними військами, а через комендантську годину у місті нічого не працює, тому немає охочих, які б бажали відпочити у колись курортному місті.

"У місті нормально не працює інфраструктура. Два тижні тому приїздив гауляйтер Балицький до Бердянська й сварив місцевого гауляйтера за те, що ЖКГ у занепаді. Ми розуміємо, що наша територія деградувала дуже швидко. Позаду вже відбулося два курортних сезони в окупації, в яких не було туристів", — додає Віктор Дудукалов.

Заступник голови Бердянської районної ради додав, що окупанти серйозно розглядають варіант зі споживанням у їжу медуз. Також він запевнив, що росіяни запрошували до міста спеціалістів та утворили комісію задля розв'язання питання з медузами.

"В окупантів сьогодні є ідея щодо медуз, причому доволі серйозна ідея. Вони до неї підійшли більш ніж "компетентно". Росіяни пропонують їсти медуз. Окупанти утворили чи комісію, чи запросили якихось спеціалістів, які сказали, що є технології, щоб медуз перетворювати на їстівні. І про це вони кажуть серйозно", — каже Дудукалов.

Нагадаємо, у березні в Бердянську ліквідували колаборантку Світлану СамойленкоВона організовувала псевдовибори президента Росії на окупованих територіях Запорізької області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.04.2024 10:49