Колаж: Центр національного спротиву

В окупованому Донецьку опалювальний сезон перебуває під загрозою зриву

Працівники котелень на тимчасово окупованих територіях Донецької області відмовляються виходити на роботу через відсутність зарплат. Таким чином у тимчасово окупованому Донецьку під загрозою зриву опалювальний сезон.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"У працівників котелень тимчасово окупованої Донеччини терпець увірвався. Через багатомісячні затримки виплати зарплат вони перестали виходити на роботу", — йдеться в повідомленні.

У Центрі нацспротиву пояснили, що таким чином підготовка котелень до нового опалювального сезону, який мав би розпочатися за декілька тижнів, не ведеться. Більшість тепломереж в аварійному стані, котли не в робочому стані.

Зокрема, є інформація, що заяви про відмову від заборгованості заробітної платні збирають на підприємствах тимчасово окупованого Запоріжжя.

"Керівники цих установ, які охоче пішли на співпрацю з ворогом, отримали таку вказівку від російської окупаційної влади", — зауважили в Центрі національного спротиву.

Там також наголосили, що зупинити ці злочини російських терористів можливо тільки після повної деокупації українських земель, і закликали допомагати Силам оборони України нищити ворога, передавати інформацію про розміщення ворожих позицій і особового складу, а також колаборантів, які пішли на співпрацю з окупаційним режимом, за цим посиланням.

Нагадаємо, раніше Центр національного спротиву повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники досі не можуть подолати кадровий голод. Місцеві мешканці не бажають співпрацювати з рашистами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.10.2024 08:52