Фото: місцевий Telegram-канал / ілюстративне

В окупованому Криму знову неспокійно: там вдруге за день лунають вибухи

У п'ятницю, 17 листопада, у тимчасово окупованому Криму знову пролунали вибухи. "Бавовна" на захопленому півострові сталась вже вдруге за день.

Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер". За даними джерела, вибухи було чутно у Джанкойському районі.

Наразі військове керівництво України жодним чином не коментували дану ситуацію. Водночас це не перший вибух на території Криму за сьогоднішній ранок. Раніше призначений РФ так званий губернатор Михайло Развожаєв заявив, що їх ППО нібито збила дві повітряні цілі у Севастополі. Перед цим жителі окупованого міста повідомили, що "від вибухів аж затремтіли вікна".

Згодом російські загарбники заявили, що Україна намагалася атакувати окупантів у Криму протикорабельними ракетами "Нептун".

Нагадаємо, що 10 листопада в тимчасово окупованому Криму уразили десантні кораблі російських окупантів. Атаковані судна рашистів пішли на дно. За повідомленнями Головного управління розвідки, йшлося про катери проекту 11770 (класу "Серна").

Також увечері 9 листопада у тимчасово окупованому Севастополі прогримів потужний вибух. Губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що близько о 16:40 російські військові на зовнішньому рейді знищили повітряну ціль над морем.

Додамо, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявляв, що нещодавня атака по портовій інфраструктурі Російської Федерації в Керчі була не останньою. Українська армія готує нові операції у тимчасово окупованому Криму.

Раніше повідомлялось, що окупанти не планують проведення масових новорічних і різдвяних заходів у Криму. Пріоритет для них — безпека, а з цим останнім часом у рашистів на півострові проблеми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.11.2023 13:01