Пожежа в Луганську. Джерело: росЗМІ

В окупованому Луганську горіла нафтобаза: деталі

У ніч на понеділок, 4 грудня, в окупованому Луганську сталася пожежа на нафтобазі. Російські окупанти стверджують, що це наслідок атаки безпілотників.

Про це повідомили російські пропагандистські медіа. За словами окупантів, загоряння на нафтобазі сталося внаслідок атаки ударних безпілотників.

Росіяни зазначили, що незадовго перед пожежею в окупованому місті місцеві мешканці чули звуки роботи протиповітряної оборони та звук двигуна ударного безпілотника.

Рашисти стверджують, що пожежу оперативно загасили. Про постраждалих не повідомляють.

Такі випадки на окупованих територіях або в різних російських містах останнім часом трапляються доволі часто. Зокрема, в неділю, 3 грудня, в столиці країни-агресорки Москві спалахнула сильна пожежа на заводі спеціалізованих автомобілів. Займання нібито сталося в адміністративній будівлі підприємства. Площа пожежі охопила близько двох тисяч квадратних метрів.

Нагадаємо, що наприкінці листопада в Москві на Мосфільмівській вулиці сталася масштабна пожежа. Відбулося займання електропроводки під мостом. Рух на час пожежі повністю перекрили. Причини загоряння не уточнили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.12.2023 13:56