Михайло Подоляк. Фото: скріншот з відео

В ОП розкрили деталі ще одного плану Зеленського на час війни

Видання ВВС напередодні інформувало, що президент Володимир Зеленський готує ще один план, який стосується війни в Україні. Документ передбачатиме низку внутрішніх рішень в багатьох сферах держави.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі YouTube-каналу "РБК-Україна" прокоментував ці заяви, заявивши, що "це повинні бути дві складові шляху до перемоги".

За його словами, План перемоги, який був представлений Заходу, направлений на партнерів. Новий документ передбачатиме кроки, які має виконати сама Україна. Також він пояснюватиме, як має працювати економіка під час війни.

"Мені це подобається. План перемоги, який презентований західним країнам, він орієнтований на західні країни та їхні спроможності. Але потрібна стимуляція і внутрішнього ринку, що в цій економіці мають робити органи і таке подібне. Це дві складові одного процесу", — підкреслив Подоляк.

Нагадаємо, 16 жовтня президент Володимир Зеленський у залі Верховної Ради представив план перемоги України. Він складається з п'яти пунктів та містить три таємні додатки. Під час свого виступу у парламенті президент заявив, що для завершення війни у 2025 році потрібна підтримка Плану перемоги України з боку партнерів. При цьому Російська Федерація має бути присутньою на наступному Саміті миру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.10.2024 15:47