Фото: Офіс президента

Зеленський готує ще один план щодо війни: у BBC розкрили деталі

Президент Володимир Зеленський готує ще один план, який стосується війни в Україні. Документ передбачатиме низку внутрішніх рішень в багатьох сферах держави.

Про це повідомляє BBC з посиланням на джерела у команді гаранта.

Так, згідно з даними видання, Зеленський доручив розробити пропозиції для так званого внутрішнього плану дій, який стосуватиметься рішень держави в багатьох газулях — військово-промисловий комплекс, оборона, економіка, соціальна політика та інші.

"Президент вже дав доручення стосовно розробки цього плану", — повідомило джерело в команді Зеленського.

На відміну від Плану перемоги, який стосується західних партнерів, новий документ передбачатиме кроки, які має виконати сама Україна. Його мають підготувати й представити українцям до кінця року.

"Мета — зробити все можливе, аби зберегти єдність та досягти результатів у різних сферах розвитку країни", — пояснило джерело видання.

Нагадаємо, 16 жовтня президент Володимир Зеленський у залі Верховної Ради представив план перемоги України. Він складається з п'яти пунктів та містить три таємні додатки. Під час свого виступу у парламенті президент заявив, що для завершення війни у 2025 році потрібна підтримка Плану перемоги України з боку партнерів. При цьому Російська Федерація має бути присутньою на наступному Саміті миру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.10.2024 10:56